'Laat jouw handrem maar los'

 

Gratis e-book mét stappenplan

 

 

😔 Ben je het ook zo beu om jou telkens opnieuw zorgen te maken over wat anderen van jou zouden kunnen denken?

😔 Of om jouw mening niet te durven zeggen?

😔 Of om bang te zijn fouten te maken?

 

Hallo, ik ben Vicky.

Psychotherapeut voor gedreven vrouwen die het beu zijn om zichzelf in de weg te staan.

Ik kan jou helpen!

 

Ik leer jou om je niet meer te laten leiden door angsten en onzekerheden en om meer te geloven in jouzelf zodat je niet meer op je eigen rem staat.

Vraag dus nu jouw vijfstappenplan aan 'Laat jouw handrem maar los' en zet jouw eerste stap op weg naar een leven zonder handrem.

 

Groetjes,

Vicky

 

PS: Je bent dan ook ineens geabonneerd op mijn wekelijkse tips en artikels. Ik ga jou niet spammen en je kan jou ook gewoon uitschrijven.

Vogel tekst

"Het e-book vind ik heel boeiend! Het is leerrijk en wat ik echt apprecieer is dat Vicky vanuit haar positie als 'specialiste' toch haar kwetsbaarheden durft te delen."
Bianca

"Je e-book is heel interessant en duidelijk uitgelegd.”
Greet

“Vicky, ik vind je een dappere ondernemende dame die door haar angsten gaat en zich kwetsbaar durft opstellen. Een inspiratie- en motivatiebron. Je hebt ambities en durft die zonder schroom uit te spreken. Naar die mindset streef ik ook.”
Joke

 
Ja, ik wil het e-book ontvangen.

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Vicky ebook

 

Ik geloof dat het tijd is voor vrouwelijke leiders, voor een nieuwe energie, voor een zachte daadkracht, voor zorg en empathie. En met leiders bedoel ik niet enkel alleen die vrouwen die letterlijk ergens aan de macht zitten maar ook die vrouwen die leiden in hun dagdagelijkse omgeving.

Vrouwen die inspireren door hun eigen leven vorm te geven. Maar daarvoor moeten vrouwen durven opstaan. Daarvoor moeten vrouwen zich durven tonen.

En dat is bij veel vrouwen een probleem. Vrouwen duiken weg, zeggen hun mening niet, stellen zich onderdanig op, worden als een bitch afgeschilderd als ze grenzen durven stellen. En daar wil ik verandering in brengen.Daarom doe ik wat ik doe.